PRO MED PROFESSIONAL MEDICS AS
Helseberedskap

Førstehjelps- og helseberedskap


Skal du avvikle et stort eller lite arrangement, burde førstehjelpsberedskapen være profesjonell. 

Vi tilbyr Medics som har bakgrunn fra avansert førstehjelp, ambulansetjenesten, sykepleie og medisin - med bred erfaring fra slikt arbeid. Som arrangør kan du være trygg på at førstehjelpsberedskapen er ivaretatt på best mulig måte.

Komplett løsning
Sammen finner vi ut av behovet. Prisen vil alltid inkludere personell og tilhørende behandlingsutstyr. Beredskapen skal ivaretas på en slik måte at publikum og øvrige føler seg ivaretatt av profesjonelle med faglig tyngde innen helse og beredskap. I tillegg til våre Medics, kan PRO MED også tilby lege som en del av tjenesten.

Risikoanalyse
Om ønskelig har vi medarbeidere med kompetanse til å utføre komplett risikoanalyse i forkant av ditt arrangement. Risikoanalysen tilfredsstiller de krav som er fastsatt i forbindelse med avvikling av arrangementet. Analysen kan brukes av arrangør, kommune og nødetater for å sikre en god samhandling og beredskap. 

Avlaste nødetater og legevakt


Vi er opptatt av å avlaste nødetatende, legevakt og sykehus under arrangementer. Dette gjør vi ved å ha personell med lang erfaring som kan behandle mest mulig på stedet, der det er forsvarlig.

En felles oppfatning er at et vellykket arrangement har en god beredskap som avlaster nødetatene der det er mulig.

Førstehjelpsstasjon


Med en eller flere førstehjelpsstasjoner inne eller ute, sikrer du raskt tilgang til helsehjelp for publikum og ansatte på arrangementet

Feltsykehus


Vi kan etablere feltsykehus på større arrangementer. Feltsykehuset kan etableres i telt eller innendørs. Her ligger mulighet for å overvåke pasienter over lengre tid enn på en førstehjelpsstasjon. Sammen med lege kan vi også tilby medisiner.

Lege


Ønsker dere lege i tilegg til våre erfarne Medics, kan vi tilby gode løsninger på dette.  

Ambulerende personell


I de tilfeller det er ønskelig, ambulerer mannskapet på arrangementet. Synlighet og god kontakt med publikum gir et godt inntrykk av arrangementet. I tilegg rykker våre mannskap ut, der det måtte være behov.